در راستای ترویج فرهنگ ایمنی، روز ملی ایمنی و آتش نشانی در شرکت گاز استان یزد گرامی داشته شد.
برگزاری مسابقه امداد و نجات، ویژه نیروهای امداد و تعمیرات این شرکت در دو بخش کتبی و عملی از جمله اقدامات مهم این روز بود که در آن 11 تیم از نواحی گازرسانی این شرکت حضور پیدا کردند و در پایان از تیم های اول تا سوم با اهداء جوایزی تقدیر به عمل آمد.
در مراسم افتتاحیه این مسابقه که با حضور شرکت کنندگان در مسابقه و تعدادی از کارکنان در محل نمازخانه این شرکت برگزار شد، پس از قرائت پیام وزیر نفت در ارتباط با روز ملی و آتش نشانی، مدیر عامل شرکت گاز استان یزد به ایراد سخنانی در این رابطه پرداخت.
منوچهر فلاح در ابتدای صحبت های خود، ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک روز ملی ایمنی و آتش نشانی، نیروهای انسانی را به عنوان سرمایه های اصلی شرکت دانست و حفظ و مراقبت از آنان را وظیفه ای مهم و قابل تأمل عنوان نمود.
وی در ادامه از صنعت گاز به عنوان دومین صنعت پرخطر کشور پس از انرژی هسته ای نام برد و اضافه نمود: تمامی تلاشگران این صنعت با توجه به ارائه خدمات مخلصانه و صادقانه به مردم، دارای اجر اخروی نزد پروردگار می باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان یزد ایجاد آموزش های لازم، شناخت ریسک ها، راه های حذف ریسک، شناخت محیط کار، تمرکز و دقت در انجام کار و توکل بر خدا را از مهمترین راه های مقابله با حادثه و کاهش خطرات ناشی از کار نام برد و عنوان نمود سهل انگاری و جدی نگرفتن خطرات احتمالی از عوامل ایجاد حادثه می باشد.
از دیگر برنامه های صورت گرفته به مناسبت روز ملی ایمنی و آتش نشانی در شرکت گاز استان یزد می توان به تهیه بنر حاوی نکات مصرف ایمن گاز طبیعی و نصب جلو درب ورودی ساختمان های شهید بهشتی و شهید باهنر، برگزاری مسابقه ویژه کارکنان و همچنین برگزاری مسابقه مردمی با موضوع مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در سراسر استان همراه با اهداء جوایز به نفرات برتر، ارسال پیام از طریق سیستم اتوماسیون اداری، آموزش در برابر زلزله، سوختگی و گازگرفتگی توسط سازمان جمعیت هلال احمر استان اشاره نمود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 22,نوامبر,2025